lørdag den 19. juli 2008

Dag 15

Vægt ???? men sikker total overdreven efter tur på bakken i går.
Løb - 0 minutter, da det er hviledag

Dagen før dagen hvor vi skal rejse. Har intet pakket, men det skal nok gå.

Jeg glæder mig til at komme på ferie, men da jeg de næste mange dage skal vandre i fjælet og spejde ud i den færøske tåge, kommer jeg ikke til at skrive på bloggen. Der er ikke adgang til nettet så højt mod nord

Men!

Jeg har købt en dagbog - og der vil jeg skrive alle mine oplevelser ned og lægge dem ind her på bloggen, når jeg kommer hjem.

Nyd livet. Nyd hverdagen. Nyd ferien. I know I will.

See you soon.

x0x0

Theresa

fredag den 18. juli 2008

Dag 14

9,5 kilo til ønsket vægt.
17 minutters løb gennem iskoldt villakvarter en tidlig fredag morgen

Man skal lade være med at snakke hvis man ikke har noget fornuftigt at sige.

Det har desværre været mit motto de sidste par dage eller det har faktisk været sådan den sidste uge. Jeg har tænkt på mulige emner, når jeg har siddet ved min kontorplads på mit studiejob, men hver eneste dag er jeg kommet frem til - ingenting. Det slog mig da jeg til formiddag gik rundt og nød min første feriedag. Der har jeg siddet foran computerskærmen og budt gæster velkomne hver dag siden den 1. juli.

Jeg har intet oplevet. Hvis det er sådan det er at have et fuldtidsarbejde, så melder jeg mig sgu ud af arbejdsstyrken.

Stå op, gå i bad, spis morgenmad, cykel på job, sid på job, glo, tjek internet, cykel hjem, lav aftensmad, se tv (mens du spiser), gå i seng.

TRIST

Men heldigvis for mig så er byder de næste 14 dage på helt usædvanlige oplevelser. Jeg skal fra på søndag og 13 dage frem være iført vandresko, halstørklæde, lange bukser, lange bluser, overlevelses kit og termokande med varm kaffe. Kæreste og jeg (+ svigerfamilien) rejser til Færøerne på søndag.



Sko der medbringes til Færøerne. 1 par til at vandre i og 1 par til at løbe i.

.

onsdag den 16. juli 2008

Dag 12

9,5 kilo fra ønsket vægt
19 minutters løb gennem villakvarter sammen med total forpustet kæreste kl.5.40. Jeg, total kæk med løbebukser, sports-bh og digitalur. Kæreste - minus smart løbetøj, sports-bh og sportsur, men derimod en masse gå på mod.




søndag den 13. juli 2008

Dag 9

Ønsket vægt - ?????
0 minutters løbetur, da det er hviledag i trænings skema

Vi har nu endelig fået besked. Kæreste skal 4 måneder i forsvaret. Han skal møde op 4. august på Slagelse station, derfor har jeg nu fået en løbepartner. Jeg er dog spændt på om han i morgen tidlig kl. 6.15 kan få benene ud af sengen og ned i et par løbesko. Jeg derimod er total besat. Jeg vil bare den halv marathon i april 2009.

For første gang i lang tid har jeg et mål. Jeg har et ønske om at nå mit mål.

Jeg vil det her. Jeg kan det her. Jeg har viljen. Jeg har styrken. Gid jeg kunne sige det samme om min vægt. Der mangler jeg total viljen, styrken og lysten.

.

Dag 8

Årtier fra ønsket vægt
19 minutter og 36 sekunders løbetur gennem solbeskinnet villakvarter

Kan ikke anbefale af løbe, når man har tømmermænd, men underligt nok forbedrede jeg min tid med 2 minutter. Jeg ved ikke om det var tømmermændene eller den nye sports bh der gjorde udfaldet.

Total succes!

.

fredag den 11. juli 2008

Dag 7

8,9 kilo til ønsket vægt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 minutters løb
8 timer på job

torsdag den 10. juli 2008

Dag 6

Stadig oceaner af kilo fra ønsket vægt
14, 5 kilometer på motionscykel i det lokale motionscenter
0 minutters løb gennem sommer idyllisk villakvarter på semi-mondæne Frederiksberg

35 minutters indendørs cykeltur på motionscykel med meget stor saddel.
15 minutters peptalk hos positiv og forstående diætist.
6,5 times arbejde, hvoraf de 30 minutter forgik i kantine med en tallerken fyldt op til randen.
30 minutters cykeltur i massiv regnbyge fra alkoholiker nordvest til torv på Christianshavn fyldt med alkoholikere.
2 timer med veninde på hyggelig café.
2 timer på det der kunne have været en hyggelig café. Stadig med skøn veninde, men nu også med top ulideligt jazzband, der konsekvent spillede alle deres numre med lukkede øjne og total indlevelse.
10 minutters metrotur med cykel, smadrede øregange og våde sko.
5 minutters cykeltur uden lygter gennem små smalle stræder og gader i forsøget på at slippe for lovens lange arm.
1 fantastisk kæreste der ventede på mig derhjemme, iklædt super Mario t-shirt, og siddende foran fladskærm med bøvet blik og Donkey Kong på skærmen.


1 ting er dog sikker - i morgen truer en ny dag.


.

onsdag den 9. juli 2008

Dag 5

Oceaner fra ønsket vægt
21 minutters rask trav gennem villakvarter og sti system på Frederiksberg

Skal hen og vejes hos diætisten i morgen - kender resultatet. Ikke opløftende.
Har talt kalorier og skrevet dem i kostdagbog. Desværre med det resultat at jeg blev total besat og derfor kun fik ca. 1000 kalorier om dagen i stedet for de 1500 som jeg oprindelig skulle have.

Man kan være afhængig af mange ting såsom alkohol, piller, cigaretter, sko og tøj, men jeg derimod er afhængig af slankekure.


Hej mit navn er Theresa, og jeg er afhængig af slankekure.


.

tirsdag den 8. juli 2008

Dag 4

8,1 kilo fra ønsket vægt
0 minutters løb gennem det lokale kvarter

Hvis man kan sidde på en motionscykel i sit lokale motionscenter og samtidig læse en bog, så er det altså fordi man ikke cykler hårdt nok.

Dette scenario udspiller sig ofte nede i mit lokale gym. Der sidder jeg og tramper løs på cyklen, pruster, sveder, har det hårdt, hælder vand ud over mig selv for at blive afkølet alt imens at der sidder en lidt ældre kvinde (omkring de 40) og læser Da Vinci Mysteriet.

Det pisser mig af!

Hvorfor fanden har man behov for at læse mens man cykler? Det er jo ikke ligefrem nemt. For det første er det umuligt at sidde helt stille med hovedet når man skal træde pedalerne rundt. For det andet bliver ens fingre fedtede og man bliver forpustet. For det tredje så spilles der utrolig højt musik. For det fjedre så sidder jeg ved siden af og stirrer mistroisk på dig, bogen og dine slappe ben, der er spændt fast til pedalerne. For det femte så læser du side 270 langsommere end du ville gøre derhjemme. Du cykler langsommere end du ville gøre uden bogen, så det er altså overhovedet ingen win win situation.

Kvinden burde gøre som mig.

Jeg bruger alle dem der går forbi mig som underholdning. Det er jo et festfyrværkeri af mangfoldighed lige der foran cyklerne. Der er alle dem der nervøst drikker alt for meget vand fra deres vandflasker, fordi de ikke aner hvor de skal gøre af sig selv. Der er de få med de meget flotte kroppe. Der er blondinerne. Der er brunetterne. Der er store bryster placeret på både mænd og kvinder. Jeg kan se alle former og farver for træningstøj. Folk der falder på og derefter af løbebåndet, folk der stepper til musikken, og ikke mindst dem der synger til musikken.

Læg bogen derhjemme, hvis det er underholdning du har brug for, for der er masser af det i et motionscenter. Men den største fordel er nok, at du undgår at få et par over nakken, fordi du tramper så langsomt på cyklen.



.

mandag den 7. juli 2008

Dag 3

8,2 kilo fra ønsket vægt
12 minutters løb gennem villakvarter på Frederiksberg kl. 06.15

Lader stængerne falde slapt ud af sengen.
Smøger mig i stramt trikot, og undgår næsten spejlet.
Til sidst snøres de stramt om hver fod.
Et ben foran det andet.
I løb - skal det nok gå.


.

søndag den 6. juli 2008

Dag 2

8,3 kilo fra ønsket vægt
0 minutters løb

Mit træningsprogram bedyrer at jeg skal holde en hviledag i dag, hvilket jeg også har total brug for. Jeg er mørbanket. Jeg er træt i mine arme. Den opmærksomme læser vil jo nok undre sig over, at jeg ikke skriver at jeg har ondt i benene. Det har jeg skam også, men det er intet imod hvor ondt jeg har i overarmene, underarmene og rygmusklerne.

I mit forsøg på at forbrænde så mange kalorier som muligt kastede jeg mig i går ud i disciplinen 20 meter hækkeklip med elektrisk hække klipper.

Nu er jeg ikke den store havemand eller kvinde, så det var første gang i mit liv at jeg svingede en sådan elektrisk satan. Instrumentet vejer i sig selv 2 til 3 kilo, hvilket måske ikke lyder af meget, men når man skal løfte og klippe med den i 40 minutter, hvoraf de 20 minutter er henover en meter bred hæk, ja så føles 2- 3 kilo lige pludselig som et ton.

Der stod jeg i strutskørt og t-shirt, havde alskens insekter fra føromtale hæk kravlende på mine ben, samtidig med at jeg forsøgte at klippe hækken snor lige. Umuligt. Hækken kom til at lide under at jeg efter 25 minutter kun havde kræfter til at kaste maskinen ind mod hækken.

Kæreste stod på afstand og kunne tørt konstatere, at det var det sjoveste han længe havde set. Da jeg grædende og med sviende muskler spurgte om han ville hjælpe mig sagde han: " jamen det er jo dig der er vicevært her i ejendommen."


Efter gårsdagens massakre på hækken kan jeg blot konstatere, at jeg vil holde mig til mit løb i forsøget på at komme i form. Det er trods alt en sjovere måde at smide kiloerne på.


.

lørdag den 5. juli 2008

Dag 1

8,3 kilo fra ønsket vægt.
23 minutters løb gennem villakvarter på Frederiksberg.

Det er altid lidt mærkeligt den første dag man beslutter sig for at løbe. Man ved jo godt at man er i dårlig form, og derfor forestiller man sig hvordan folks blikke vil brænde sig ind i ens hud, når man i lunte tempo og højlydt stakåndet passerer dem.

I dag var første dag i mit forsøg på at blive i bedre form. Mit første delmål er at jeg lørdag d. 18 oktober løber Søerne i København. En distance på 6,35 kilometer. Mit mål er at jeg til næste forår (april) kan deltage i BT.'s halvmarathon. (!!!!!!!!)