torsdag den 4. december 2008

Der er så meget kedeligt

i aviserne, men i dag hvor Pernille Rosenkrantz-Theil har meldt sig ind i Socialdemokratiet, så er der gang i den.

At hun i dag har meldt sig ind er åbenbart en nyhed, der kan få selv Stein Bagger af forsiden. Nu er jeg sikker på at socialdemokratiet har en presseafdeling, som ganske fint har sørget for at Pernille har været gennem mediemaskinen i dag, og hun har virkelig fået solgt sit budskab. De har virkelig fået solgt deres budskab. Det er jo et lille guldæg de sidder på. Pernille er jo kendt for at kunne hente stemmer, mange stemmer. Det er jo perfekt for socialdemokratiet.

Men se nu - Pia's presseafdeling har følt sig udenfor i dag. Endda så meget at de bliver nødt til at finde ud af hvordan de kan erobre dagsordenen tilbage. Det går jo ikke at socialdemokratiet får lov til at plabre afsted om deres egen politik, og så endda uden at blive modsagt.

Nå, men hvad gør man hvis man gerne vil i avisen. Man skal finde et emne der virkelig vækker opsigt, så får man sin medielobbyist (tidligere journalist på en avis) til at skrive en artikel med en fængende overskrift. Derefter faxer man den ind til en af sine gamle venner på avisen, og før man kan tælle til 10 så har man plantet sin dagsorden, og derved fået fjernet noget af opmærksomheden fra den potentielle succeshistorie det kunne have været.

Jo jo - man skal være så snedig, så snedig i dansk politik, og der er jo intet bedre end en ordenlig omgang mudderkastning. Forresten, tænk at de politikere vi har sat til at varetage den danske stat hellere vil bruge deres tid på spin, medie pleje og klamme historier om hinanden. Jeg er så træt af visionsløse politikere.


.

Ingen kommentarer: