lørdag den 19. april 2008

top 3 over værste og bedste ting ved foråret

Det værste:

1) Motorcykler! -Jeg hader de motorcykelister der fræser ned igennem min gade. Jeg bor i byen. Jeg kan godt lide at have vinduet åbent. Men jeg hader når en eller anden ubetænksom -gerne mand- er så glad for sin 2 hjulet at han skal give maksimal gas ned at den smalle gade. Og det bedste er, at han kan nå at gasse op 4-5 gange på grund af de mange lyskryds.
Det er bare sååå dejligt!

2) Smarte mennesker og deres endnu smartere medmennesker. De findes selvfølgelig hele året, men om foråret springer de ud med nye dyre solbriller og shorts selvom det stadig er for koldt. De har åbenbart også allesammen en fast udflugts dag - lørdag. Der sidder de, café smarte med for lidt tøj på i Nyhavn, på Kgs. Nytorv eller anden lokalitet, hvor de mener andre kan se dem. De drikker øl, selvom det er for koldt, de spiser salater, for det skal man jo og de ryger, for de er jo udenfor. Sååå gå dog hjem.

3) Hår på benene. Stod i Noa Noa og prøvede super lækkert forårstøj. Desværre skæmmede de 4 cm lange hår på benene den ellers gode oplevelse. Tror også ekspedient fik et glimt af børsterne. Hader foråret når det bliver kombineret med hår på benene.

Det bedste:

1) En lørdag, som i dag! Solen skinner fra en skyfri himmel. Kæresten smiler. Det er varmt og fuglende synger. Og man kan mærke, smage, dufte og føle at det snart er sommer.

2) Nyforelskede par på gaden. Det er sødt! Bliver selv forårsforelsket i kæreste. Det er dejligt!

3) At man lægger vintertøjet væk, og tager sommertøjet frem. Men det allerbedste er nu at købe ny sommer garderobe - jubi!



.

Ingen kommentarer: