lørdag den 31. maj 2008

desværre

Jeg troede ikke jeg skulle sige det, men jeg bliver nød til at holde en pause fra bloggen.

Jeg har helt utrolig travlt med eksamen, så jeg bliver nød til at holde en lille "ferie" frem til onsdag i næste uge.

Jeg skal på mandag op til eksamen i EU-Kundskab, hvor der forventes ca. 10 minutters fremlæggelse og derefter 20 minutter diskussion af en synopsis. Tirsdag skal jeg til eksamen i et fag der hedder økonomisk tekst i kontekst der omhandler ting som inflation, rente og skattepolitik mm. på engelsk. Altså masser af forberedelse.

Denne hektiske periode er kommet lidt bag på mig, da EU-Kundskab oprindelig var en eksamen vi først skulle til omkring d. 10. 11 juni. Men sådan er livet nu engang.

Jeg glæder mig i hvertfald til at vende tilbage med kommentarer, historier og spydige bemærkninger.

Nyd vejret. I know I would!!!

Vi ses!


.

torsdag den 29. maj 2008

facebook vol.4

Har netop brugt 1 time på at studere mine venners profiler inklusiv deres venners profiler, og jeg får en umiddelbar lyst til at blive total anonym og melde mig ud af facebook fællesskabet.

Uden at afsløre for meget kan jeg da godt sige, at jeg ikke ville synes om, at der lå billeder af mig på facebook, hvor jeg sad med en kæmpe stor dildo i hænderne. Tænk hvis man var "venner" med sin chef, eller kollegaer, eller man havde glemt at låse sin profil sådan at alle kunne se, hvordan man begejstret sad og stirrede på den blå lilla stivert i XXL.

Men hvad er egentlig forskellen på min blog, og billedet af en pige og en pik? Folk dømmer vel mig lige så meget efter at have læst min blog, som de ville dømme pigen med pikken. Eller hvad?

En veninde spurgte mig for nogle uger siden, om jeg ikke nogle gange følte, jeg udleverede mig selv lige lovlig meget på bloggen. "Nææ, det er jo et valg jeg har truffet", sagde jeg med selvsikkerhed i stemmen, og virkede måske en anelse mere kæk end normalt.

Men nogle gange bliver jeg i tvivl. Har jeg fundet grænsen for hvad jeg vil skrive om mig selv? Eller er hvert blog indlæg et lille fint billed af mig siddende i den virtuelle verden iført spandex, tilbehør og XXL?



.

har en smule travlt, igen

-Skal til to eksamener i næste uge. Mandag og tirsdag.

Er derfor ret presset = har intet at skrive om, da det eneste jeg oplever hver eneste dag er skolens bibliotek, mine kompendier, bøger om EU og artikler om USA's, Europas og Kinas økonomi, caffelatte og skolens kedelige frokost.

For den faste læser af bloggen vil den ovenstående sætning springe i øjnene.

Jo - jeg sidder faktisk ovre på skolen hver dag og læser mine lektier. Det har forhindret mig i at lave 100 overspringshandlinger om dagen. Jeg kører trofast over på skolen og læser, og i morgen gør jeg det igen.

Efter 3 år på studie er jeg ved at lære det, og det betaler sig faktisk at lave sine lektier.
Håber jeg.

.

onsdag den 28. maj 2008

opråb!

Hvor er alle de "almindelige" kvinder henne?

Jeg er ved at få nok af spinkle kvindekroppe i bikini-reklamer. Det er dejligt at se på et stykke tid, men verden er vel mere mangfoldig.

Eller hvad?

Hvor er alle de kvinder/piger som har anden hudtype end hvid, deller på ryggen, små ben og/eller mærkelige tæer?

Måske jeg skulle starte min egen bikini kampagne, for jeg har alle ovenstående "almindelige" ting...


.

mandag den 26. maj 2008

nogle knokler















....mens andre holder fri.

Jeg var ret udkørt efter skriveriet af mit BA projekt, og jeg havde forsømt kæreste en del, derfor har jeg - på nær en enkelt aflevering - holdt fri med min kæreste. Vi har set film, danset på stuegulvet, haft tømmermænd og arbejdet. Men det er så slut fra og med i dag. Mine næste eksamener er netop blevet offentliggjort, og jeg har 3 eksamener indenfor de næste 8 dage.

Jeg synes selvfølgelig, at jeg er utrolig hårdt ramt. Jeg føler mig faktisk så hårdt ramt, at jeg har klaget til skolen. Det skyldes, at jeg har 2 mundtlige eksamener indenfor 24 timer, og det mener jeg ikke er rimeligt. Vores klasse er blevet forfordelt i forhold til andre klasser, som har en uge mere at forberede sig i. Jeg har under 12 timers forberedelse til en mundtlig eksamen, hvis altså jeg vil have noget søvn.

Jeg er ikke helt ubekendt med det at klage. Jeg har til stor morskab for min kæreste skrevet et klagebrev eller to til offentlige og private institutioner. Det har været alt fra udsolgt tøj i H&M til fældning af mælkebøtter i rabatten på Åboulevarden. Nogle gange har jeg fået medhold, andre gange har de syntes, at jeg var en klaphat.

Men det at ture klage, eller skal vi kalde det at turde forhandle sig til bedre fordele, er noget jeg ikke er bange for, derfor blev jeg også så glad, da jeg i Berlingske i lørdags kunne læse artiklen "Livet giver dig ikke, hvad du fortjener, men hvad du forhandler dig til..." (læs artiklen, den er god)

Måske synes skolen, jeg er en klaphat.
Måske synes de, jeg har ret.
Men i det mindste har jeg sagt hvad jeg synes!


.

bemærkning

Lige en lille ting der irriterer mig.

Du køber en bluse i en butik, og blusen koster kr. 299.95. Fin nok. Du finder dankortet frem, og når du har sat chippen i, og er i gang med at taste koden, så står der lige pludselig kr. 300.00 på displayet.

Hvad pokker gør man?!

Jeg synes det er pisse frækt at butikken lige pludselig kræver ekstra betaling for en vare. Men på den anden side vil man heller ikke stå og være en mokke. Det er jo kun 5 øre.

Kæreste siger, at man skal bede dem om at indtaste den korrekte pris, hvis ekspedienten ikke vil, så skal man handle et andet sted. Den anden mulighed er, at man konstaterer at eftersom butikken ikke mener 5 øre betyder noget for mig, så kan 5 øre heller ikke betyde noget for dem, hvorefter man forlanger at der indtastes kr. 299.90.

Et lille regnestykke viser, at hvis 1 dansker hver dag bliver snydt for 5 øre i et år, så er det 1825 øre, hvilket er det samme som 18,25 kroner. Hvis en million danskere hvert år bliver snydt for 18,25 kroner bliver det 18.250.000 kr. om året detailhandlen tjener på, at vi ingenting gør eller siger.


Min umiddelbare tanke er, at der er flere end 1 million danskere der bliver snydt for 5 øre hver dag, og at hver dansker bliver snydt mere end en gang om dagen.


Hold godt fast - for dine penge fosser ud af tegnebogen.


.

man kan kun gisne om, hvem ophavsmanden er...

Graffiti/kommentar/konklusion/frustration "Foucault er/var bøsse" skrevet på en forladt bygning på Njalsgade. Bygningen ligger lige overfor det Humanistiske Fakultet v. Københavns Universitet.


.

søndag den 25. maj 2008

Sommerferie

Jep - så er det snart sommerferie.

Hvor går turen hen? Hvor skal man dog rejse til? Hvad er der prestige i at gøre? Og ikke mindst med hvem skal man holde sin ferie for at lyde mest mulig interessant og berejst.

Det er efterhånden blevet sådan, at ens ferie er mere arbejde end arbejde. I forsøget på at overgå sine venner og deres venner arrangerer man mind blowing ture og rejser Europa rundt, Asien rundt og verden rundt. Hver et kontinent skal betrædes. Billeder skal tages, og vises frem. Ikke en længde eller breddegrad på verdenskortet skal gå ens sandaler forbi, for tænk hvis man sad til et middagsselskab og ikke lige havde været i Timbuktu.

Ja, man er faktisk kun noget, hvis man har rejst til verdens ende og tilbage igen.

For at kunne være med i denne eksklusive klub af berejste mennesker følger kæreste og jeg i de andres fodspor og tager 14 dage til Færøerne. Vi skal lidt rundt på de forskellige øer. Vi skal besøge familie. Vi skal drikke os i hegnet. Vi skal læse bøger, hygge, shoppe, men jeg insisterer på at vi skal holde et par dages "rigtig" ferie.


Hvilket kontinent skal du betræde?

fredag den 23. maj 2008

top 3 over ting, der pt pisser mig af...

1. At H&M sender et katalog med en (ny)sommerkollektion, som er total udsolgt. Det pisser mig af, at de åbenbart kun har 3 styk på lager, og medmindre man bestiller minuttet man får kataloget ind af døren, ja, så kan man ikke få noget.

2. At solcreme er så skide klistret. Hvem fanden har fundet på, at det skal tage 20 minutter at smøre 1 ml i knolden. Hvorfor kan det ikke have samme konsistens, som almindelig creme. "Jamen, det kan det ikke, for det skal sidde ekstra fast sådan at det ikke forsvinder." For fanden, hvis jeg ligger mig på gulvet og ruller rundt kan jeg jo samle alle fnullermændene op.

3. Post Danmark!!! Deres rigide portosystem, deres betjening, deres lange køer, deres kassedamer, deres ledelse, den måde de behandler deres kunder på, og ikke mindst deres PRISER!!!

my way

Jeg er på vej, men jeg er ikke rigtig klar over hvor hen.

Jeg er ret sikker på, at jeg nok skal blive til noget, men hvornår jeg bliver til noget er jeg stadig i tvivl om.

I forgårs stod jeg på løbebånd med veninde, da ordene: "Jamen, jeg har jo ikke rigtige nogen ambitioner", kom ud af munden på mig. Jeg blev lidt overrasket over mig selv, og følte ubehag ved at have konkluderet, at jeg ingenting vil med mit liv.

Ingenting er måske også så vildt et ord, men i forhold til hvad der forventes af en der går på CBS, så tror jeg faktisk, at det passer ret godt.

Hvorfor være utilfreds, når jeg faktisk er godt tilfreds?

Måske prøver jeg at retfærdiggøre, at jeg faktisk har trauma over, at jeg i en alder af 27 år ikke engang har en mellemlang uddannelse. Jeg blev student i 2000. De piger jeg kender fra gymnasiet er alle i gang med karriere, børn eller næsten færdig med en 5 årig uddannelse. Her 8 år efter, at jeg fik huen på hovedet, er det ikke videre charmerende at tale om hvor lidt jeg faktisk har nået.

I 2002 havde jeg en kæreste, der sagde at han var bange for, at jeg aldrig ville komme videre på en universitetsuddannelse. På det tidspunkt havde jeg et fuldtidsjob, hvor man godt kunne avancere og blive butiksuddannet. Det blev jeg aldrig, hvilket jeg er glad for. Men hans ord har altid hængt ved.

Han såede en lille tvivl i mig. En tvivl der ikke er væk før jeg står med mit kandidatbevis i hænderne.

.

torsdag den 22. maj 2008

sommerjakke



Nu kan jeg ikke ignorer det mere. Jeg kan ikke gå rundt i min "sommerjakke" (billed 1), som faktisk er en vinterjakke. Derfor har jeg købt ny fra Vero Moda (billed 2).

Det er virkelig dejlig at shoppe, men det er knap så dejligt at modtage kontoudtogene. Har udover jakke købt 2 par cowboybukser, også fra Vero Moda. Et par i mørkeblå og et par i lyse med løse ben (se billed). Jeg har desuden købt ny bh, og blev lidt overrasket over, at jeg var gået en størrelse op, hvilket betyder at jeg er ret godt i gang med bh-alfabetet.

Nu mangler der bare en ting. Ny bikini. Jeg er jo i gang med en omlægning til en slankere version af mig, og indtil videre er det gået ok. Jeg er dog gået lidt i stå, og har ikke tabt mig i 14 dage. Diætist mener det skyldes stress over BA, men jeg ved det skyldes x-antal drukaftener, næsten en hel plade marabou, bagels, brunch og 1 pizza.

Men men... nu er jeg i gang igen, for jeg skal bare i bikini her til sommer! Jeg vil (næsten) love, at jeg tager billed af begivenheden.


Babyhval i farvandet. Det skal sgu foreviges!

tirsdag den 20. maj 2008

blind

Hvordan samler en blind sin hunds hundelort op?

-er der mon prikker på lorten?

.

mandag den 19. maj 2008

web 2.0

Jeg så den 11. time i dag, hvor en forfatter, Andrew Keen, talte om internettet. Andrew Keens tese var/er, at internettet er med til at gøre folk dummere, og at internettet består af amatører. Han forklarede at web 2,0 bliver brugt til at iscenesætte individets identitet. Tanken er, at eliten (lærde, videnskaben, forlag, filminstituter mm.) er med til at undertrykke individet, fordi eliten er med til at begrænse individet. Men i web 2,0 kan den enkelte/individet udfolde sig uden begrænsning. Grundtanken er at der ingen forskel er på, om du er amatør eller professor. Alle har ret til at ytre sig.


Mange uploader på en eller anden måde dele eller hele deres privatliv til youtube, facebook, flickr og andre brugergenererede internetsider. Mange vil være kendte. Andre vil bare være noget.

Det var en virkelig interessant påstand, og man kan jo besøge den 11. times hjemmeside, og se mere.

Men programmet fik mig til at indse, at jeg, gennem min blog, gør præcis det han taler om. Jeg uploader mit privatliv til internettet. Jeg udleverer mig selv. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg havde min blog for min egen skyld. Jeg har min blog, fordi jeg synes det er sjovt, at dele ud af mig selv.

Det er godt nok narcissisme på et helt nyt niveau.

Hvad berettiger, at mine amatør skriblerier skal "udgives". Intet. Jeg ville jo aldrig få udgivet en bog. Jeg er amatør, og det er netop Andrew Keens pointe: Internettet 2,0 er et sted, hvor alle dem der ikke kan noget, retfærdiggøre at de er noget.


Betyder det at mine observationer af verden er banale?

Muligvis.

Men heldigvis er jeg total ligeglad, for jeg er nemlig "kendt"!

.

en diskurs

"Hvis virkeligheden og sandheden er konstruktioner, så må det, vi forstår som virkelighed og sandhed, blot være en ud af flere muligheder. Konstruktionen må altså, i og med den siger noget, samtidig også fortie noget (...) at præcis dét, der forties/marginaliseres/udelukkes, er en afgørende faktor for konstitutioneringen og stabiliseringen af det, der eksisterer. (...) Med Foucault (...) bliver formålet, (...) at problematisere det givne, at fortælle nye historier om det tilsyneladende objektive. "s. 160. Poul B. Olsen & Kaare Pedersen, Problemorienteret projektarbejde - en værktøjsbog. 2. udgave 1999, Roskilde universitetsforlag, 1997.


Lytter man til hvad der bliver sagt, så er der godt nok mange der hævder de har sandheden.

Dameblade, boligblade, regeringen, lægerne, forskerne, kritikere, smagsdommere, aviser, medier mm.







lørdag den 17. maj 2008

hej, skal vi lege?

I aften skal jeg til rødvinsaften med 3 kreative, nyuddannede og helt fantastiske piger. Den ene er jurist taler flydende fransk, og er netop blevet ansat i Bruxelles. Den anden er nyuddannet fra statskundskab, og arbejder i finansministeriet. Den tredje er studerende, og i gang med uddannelse og karriere, ligesom mig.

Det er lidt spændende, for jeg kender dem ikke så godt, men i dag blev jeg inviteret, og tænkte først, at jeg hellere ville ligge hjemme på sofa. Men nej! En chance til at møde nye piger (netværk) er ikke noget jeg vil afslå.

I den forbindelse er jeg så småt begyndt at tænke på, hvad jeg egentlig gerne vil med mit liv. Jeg vil gerne have børn (på et tidspunkt), og jeg vil gerne have et job, hvor jeg underviser. Men jeg vil også gerne have job i erhvervslivet, men jeg stiller ikke så store krav til mit drømmejob. Det behøver ikke at være en chefstilling, eller en lederstilling, eller et job i en af de store firmaer, som laver et eller andet smart og innovativ, hvor børn er et fyr ord og de forventer du arbejder 50 timer om ugen.

Det fortalte jeg til en pige jeg kender forleden dag, hun svarede: "Nå, sådan et lidt jævnt og almindeligt liv."


.



.

torsdag den 15. maj 2008

Så er det slut!


Onsdag aften kl. 21.00 - det var på dette tidspunkt, at jeg ifølge planen skulle have været færdig. Som mængden af papir måske afslører, så var der langt igen.

Kl. er 02.26, og jeg manglede stadig vigtige dele af projektet. Jeg var så småt ved at miste troen, og gad ikke mere. Jeg var faktisk begyndt at få ondt i maven - Tænk hvis jeg ikke kunne nå det.

Omkring klokken 5 var jeg helt i knæ, og jeg var sur på mig selv! Jeg ville sove, men i stedet sad jeg med frisklavet kaffe, og spiste et knækbrød.

Lyst udenfor. De første er så småt på vej på arbejde, og jeg er ved at være ved vejs ende. Men inden jeg kom så langt måtte jeg lige powernappe på sofa i 15 minutter.
Her ligger 3 kopier af måske vellykket, velskrevet og veldokumenteret Bachelorprojekt. Kl. 08.44 var jeg færdig. Tog et langt bad. Kørte over på skolen. Mødtes med veninder. Afleverede opgave. Spiste lækker og velfortjent brunch. Kørte hjem og sov!!!!!!!

Jeg skal forsvare projektet d. 26. juni.


-men for nu er det slut med snak om BA projekt. Jeg orker ikke mere.


.

onsdag den 14. maj 2008

har du dog intet lært barn?

Næ - det har jeg ikke!

Jeg havde i går kl. 20.00 skrevet 18 sider. Jeg manglede mit sidste afsnit, hvor jeg skulle samle mine analyseresultater i et festfyrværkeri af tanker, ord og argumenter. Jeg manglede at skrive min konklusion på 1 side, og resume på 1 side.

Men jeg var langt fra tilfreds. Jeg følte, at det jeg havde skrevet manglede den røde tråd (hvilket det gjorde). Jeg følte, at jeg ikke kunne se meningen med hvad der stod (hvilke man heller ikke kunne). I et desparat forsøg på at genfinde opgavens ånd printede jeg mine mange sider ud og læste dem højt. Det plejer at give et ret godt overblikket (hvilket det gjorde).

Og jeg havde ret. Hold da helt kæft noget lort jeg havde skrevet. Jeg kunne se, at jeg allerede havde mistet den røde tråd et sted lige efter mit teoriafsnit (på side 5), og efterfølgende bare var forsat ud af den forkerte mudrede landevej.

Der var intet andet at gøre end at slette opgaven, og starte forfra. I går kl. 22.00 slettede jeg alt efter side 5, og startede forfra.

Det betyder selvfølgelig at den plan jeg havde lavet, hvor jeg skulle få en god nats søvn, og sådan lidt afslappet rette opgaven, er røget total på gulvet.

Jeg mangler pt 7 sider i alt. Jeg har sovet 4,5 time. Jeg har drukket 6 store kopper kaffe. Jeg har røde øjne og vabler på fingrene. Jeg har intet socialt liv og muligvis heller ingen fremtid, hvis ikke jeg når at blive færdig inden i morgen kl. 9.30.

Og ved du hvad det mærkeligste er? -Jeg er okay! Jeg har prøvet det før. Jeg har aldrig lavet nogle af mine opgaver i god tid eller flere dag før. Nej, jeg har i alle årene i folkeskolen lavet det i sidste øjeblik. Den trend fortsatte i gymnasiet. Og nu, efter 3 år på handelshøjskolen, kan jeg konstatere, at jeg stadig laver mine opgaver dagen før. Presset får mig til at præstere på og tænke ud af boksen.

Jeg har lært absolut intet.



.

mandag den 12. maj 2008

og nu til noget helt andet

I min iver efter at være total tynd, har jeg kontaktet en diætist som skal hjælpe mig af med mine deller.

Og det virker!

I et tidligere blog indlæg har jeg jo beskrevet, hvordan jeg i 2008 gerne vil være tynd, smækker og lækker. Som det ser ud nu, så når jeg målet på den anden side af sommer. Det kommer til at passe perfekt med, at jeg starter på min kandidat på handelshøjskolen.

Jeg har tabt 6 kilo siden nytårsaften, og jeg mangler stadig 9 kilo, som er fordelt på lår, røv, og mave.

PS. ....og nu tilbage til opgaven.

....

"Alle diskurser konstruerer verden på bestemte måder og udelukker dermed andre perspektiver. Alle diskurser udpeger visse typer handlinger som meningsfulde og andre som umuligt. Og alle disse diskursive konstruktioner af verden har dermed sociale konsekvenser."


Marianne Winther Jørgensen & Louise Phillips (1999:201)



Jeg sidder fast et sted imellem ligegyldighed og præstationsangst,
og natten er kun lige begyndt.
Mistænker mørket for at bidrage til fantasi om snartlig skreven opgave,
men sidetal og word count vidner om stilstand.
Frustration i kroppen hjælper mig til at se klart.
Jeg har fejlet.
Jeg er kapituleret.
Jeg er ikke noget.


.

fredag den 9. maj 2008

update

Jeg er i lidt af en bølgedal. Det ene øjeblik går det godt, det næste går jeg total i stå.

Jeg er nu sikker på, at jeg bliver færdig (med lidt helt i morgen). Men jeg er dog begyndt at tvivle på indholdet.

Men det er vel normalt. Eller hvad?

Nå, må tilbage til min opgave....


PS. Jeg skal til svigermors fødselsdag i morgen, og jeg glæder mig til en aften uden opgave. Jeg er sikker på, at du kære læser (hvis du stadig er der) også snart gerne vil læse noget andet end mine kommentarer til en opgave du alligevel aldrig kommer til at se....

Forresten - nyd vejret. I know I would.

torsdag den 8. maj 2008

gennembrud

Okay - jeg havde en plan. Og den virkede. Succes!

Jeg havde dog planlagt at jeg ville skrive 5 sider til vejleder, men det blev det ikke til. Det blev dog til 3 sider. Vejleder var begejstret. Woot! Woot!

I går aftes, efter jeg havde skrevet afsnit om Foucault, havde jeg lidt svært ved at se meningen med det hele. Jeg besluttede mig derfor for at slappe af med noget fjernsyn, lidt læsning af teori, og hygge med kæresten. Ingen stress!!!!

Jeg havde brug for det. Jeg har siden lørdag ikke kunne sove uden at drømme om opgaven. Opgaven var det sidste jeg tænkte på om aftenen, og det første jeg tænkte på om morgenen. I nat drømte jeg ikke om opgaven, og da jeg stod op her til morgen kunne jeg pludselig se meningen.

Jeg havde fået pudset mine mentale briller (endnu engang).

Nu sidder jeg i vores kælderen og har indrettet eget lille kontor med kaffe, musik og en masse papir over det hele. Jeg har skrevet mere på min indledning (som nok kommer til at fylde 3 sider), jeg har skrevet indledning, afgrænsning og fokus område til næste afsnit. Jeg er i gang med min første analyse, som kommer til at fylde 6-7 sider. Og jeg bliver færdig med den i dag. Fedt!

Men det vigtigste af det hele. Det, der gør mig i så godt humør. Det er at jeg kan se den røde tråd!


.

onsdag den 7. maj 2008

Planen!

Okay - jeg har en plan.

Jeg er færdig med indledningen, så den skal jeg ikke bekymrer mig om før til allersidst, hvor den nok lige skal rettes ind. Det er 2 sider.

I dag er jeg i gang med det absolut sværeste, at redegøre for min teori (diskursanalyse). Jeg har udtænkt det således, at det objekt der skal analyseres kun er interessant ud fra Foucault magt/videns begreb. Det har desværre taget mig en dag at nå frem til den erkendelse, men jeg håber at det er det rigtige valg. Jeg skal være færdig med afsnittet i dag. Det er ca. 5 sider. Bonus info. Jeg har aftalt med mig selv at jeg skal sende det til min vejleder. Det burde også presse mig til at blive færdig.

I morgen skal jeg lave en redegørelse for mit valg af empiri, og det håber jeg kan blive overstået lidt hurtigt. Det kan dog vise sig at være en fordel kun at skrive stikord, for så senere at vende tilbage til det. Jeg regner med ca. 3 sider, men da jeg ikke har arbejdet med videnskabteori før ved jeg ikke hvor meget der kræves.

I morgen og torsdag skal jeg i gang med tekstanalysen. Jeg har lavet en del af forarbejdet, men det skal stadig formuleres og ned på papir. Det er klart en af mine svaghed. Jeg har det hele i munden og ikke på papiret. Den første analyse er den nemmeste, men jeg regner alligevel med at den kommer til at tage det meste af torsdag og fredag med. Jeg regner med at det fylder ca. 6 sider.

Hvis alt går godt, hvilket jeg lige nu tror det gør, så er jeg i gang med den anden tekstanalyse fredag aften. Jeg ved allerede hvad jeg leder efter, men som dem der har arbejdet med Foucault ved, så skal man jo selv opfinde sin analysemetode. Det tror jeg kommer til at tage noget tid, og jeg regner ikke med at være færdig med det afsnit før mandag. Det er ca. 7 sider.

Så har jeg tirsdag til at gennemgå opgaven, og lave en konklusion ca. 2 sider. Skrive til, slette, rette mm. Onsdag regner jeg med også at bruge på førnævnte ting. Onsdag aften kl. 21.00 er jeg færdig og klar til at printe. (læg lige mærke til, at jeg ikke bruger modalverber eller adverbier, for jeg ER færdig på onsdag.)

Jeg har allerede købt indbinding til opgaven, så det ordner jeg også onsdag.

Torsdag den 15 maj kl. 09.50 afleverer jeg sammen med mine dejlige medstuderende.

Kl. 10.15 står jeg med øl i hånd og siger WOOT WOOOT!

indelukket

Jeg er ramt af et tilfælde af svært nedadgående humør.

På trods af at der ligger 21 bøger foran mig, sidder jeg og stirrer ud af vinduet.

På trods af helt utrolig selvdisciplin over de sidste par dage, sidder jeg alligevel og stirrer ind i computer.

På trods af at der nu kun er 7 dage til jeg skal være færdig, klynger jeg mig alligevel til håbet.

Det er egentlig en mærkelig ting det her med at skrive en opgave. Der er nogle øjeblikke, hvor jeg føler jeg mig så genial, at jeg kunne undvære hjernen. Og så er der de mange andre gange, hvor føler jeg mig så mental udfordret, at jeg undrer mig over, at jeg ikke er tvangsmedicineret.

.

mandag den 5. maj 2008

ærlig talt

Hvis du ingen interesse har i at vide hvordan mit forhold til mit BA projekt er, så skal du nok ikke læse mere.

Hvis du ikke vil være i dårligt humør, så skal du ikke læse mere.

Hvis du umiddelbart synes at mennesker der ingenting kan er nogle klaphatte, så skal du ikke læse videre.

Men har du alligevel valgt at læse videre, så kan jeg oplyse dig om, at jeg indtil den 15. maj vil bruge min blog til at lufte mine frustrationer, sorger, brister, ligegyldige øjeblikke og muligvis mine få periodiske glæder.

Jeg har nu 10 dage til at producere 20 til 25 sider velskrevet, vellykket og veldokumenteret BA. Status efter 3 dage er; nul sider skrevet BA projekt, 1 bums i panden af bare frustrationer, et mislykket vejledermøde - hvor vejleder talte og jeg ikke var tilstede, manglende selvtillid, manglende evner og manglende moral.

Jeg blev vred på mig selv i dag. Jeg må erkende at mine akademiske evner ikke rækker langt, og at jeg i kraft af manglende disciplin endnu engang skal sidde natten før opgaven skal afleveres og skrive på livet løs.

En ting er at være vittig omkring ens evner til at lave overspringshandlinger, når det ikke koster på kontoen. En anden er, når ens uddannelse står på spil.

-og vil du vide hvad det værste er; ikke engang erkendelsen og indsigten kan få mig til at lave mine handlingsmønstre om.


Jeg sidder fast et sted imellem selverkendelse og selvmedlidenhed. Jeg tror det også er kaldet helvede.


hvis du vil vide hvordan jeg præcis har det, så klik her og spol frem til 0.44 sek
.

hjertebanken

- og det er ikke fordi jeg har været ude at løbe en tur.

Nej, det skyldes helt andre fysiske udfoldelser såsom 1) ekstrem hurtig tastning. 2) x-antal panikanfald på stuegulv. 3) møde med utrolig kompetent vejleder om 38 minutter, hvor vi skal diskutere en problemformulering jeg ikke har, og en indledning jeg skrottede i går.

Jeg er ramt af 1 styk overdrevent, velplaceret og anseligt krise. Her er ingen kære mor, der kan samle mig op. Her er ingen super-kæreste, der kysser og siger, "nååååå".

Her er kun mig iført svedperler, rystende hænder og ikke velskrevet, ej veldokumenteret eller vellykket BA.

.

søndag den 4. maj 2008

anbefales

Skrivekrampe, blodnæse, tudetur, nedslidning, tasteskader, musearm, kramper; karakteriserer fint de sidste 24 timer af min tilværelse. Jeg har nu læst helt utrolig mange dokumenter, analyseret, streget over med neonfarver, vredet hjernen. Alle mine anstrengelser har resulteret i 2 sider velskrevet, veldokumenteret og vellykket BA. Succes!

Men jeg har også brugt mit hemmelige våben. Britney Spears album - Blackout.

Og det kan varmt anbefales.

Blackout indeholder de to indelysende hits Gimme More og Piece Of Me, men derudover byder det på virkelig god pop tilsat en smule elektro. Jeg har brugt energien på albumet, når jeg blev lidt træt, lidt sløv eller bare havde brug for at føle mig sexet.

Jeg har med stor succes spillet -mit for tiden absolutte yndlingsnummer- Break The Ice ca. 100 gange. Min kæreste siger, at jeg har det med at ødelægge en sang, fordi jeg voldspiller det, men jeg er ligeglad. Jeg skruer helt op for anlægget, smider tøj og hæmninger i en stor bunke, og danser, danser, danser. Det samme kan jeg varmt anbefale, at man gør til numre som Ooh Ooh Baby og det Timberland producerede nummer Perfect Lover.

Et andet nummer der igennem det sidste døgn er blevet spillet maks på anlæg, windows media player og mp3 er Radar. Nummeret, der lægger sig op af de to første hits, udmærker sig ved at have en anelse mere 90'er lyd en nogen vil mene godt er. Men har man først én gang stået på dansegulvet til halbal, sodavandsdiskotek og danset til de glade toner fra 90'erne, vil jeg garantere, at Radar opfylder eventuelle latente behov man måtte have til endnu engang at udfolde sig fysisk.

Jeg ved, at jeg tidligere har været efter Britney, men hun er i den grad tilgivet. Hendes mentale tilstand er jeg ligeglad med nu, og jeg kan derfor varmt anbefale Britneys Blackout.


Hvis du har lyst til at se hvordan undertegnede (prøver) at give den på stuegulv kan du se med her.

lørdag den 3. maj 2008

omtåget

Jeg har efter en fredag aften med lidt for meget rødvin, gin og lime, og vodka/appelsin juice en lørdag eftermiddag med lidt for mange overspringshandlinger, utrolig mange kopper kaffe, og et for stort BA projekt der ridder mig som en mare.

Nedtællingen er i gang.

Jeg skal over de næste 11 dage producere 24 siders velskrevet, vellykket, og veldokumenteret BA.


.

torsdag den 1. maj 2008

udsigt fra soveværelse



Billedet er fra i søndags. På billedet er Kastanjetræet i haven kun lige ved at springe ud. Her 3 dage efter er det på grund af det dejlige vejr endnu mere grønt. Helt fantastisk, eftersom det skygger for nysgerrige naboer på den anden side af gården.

Radioen er fra svigermors smørrebrødsbutik, og den grønne lampe er fra loppemarked i Bella Centret. Den minde mig om en lampe mine forældre havde da jeg var lille. Det er vores lille kat der sidder i vinduet. Han hedder kylling. og her kan han godt lide at sidde og se på det skade par der nogle gange hopper rundt ude på det lille tag.