søndag den 23. september 2007

Theresa's Billboard week 38

1. 50 cent feat Justin - Ayo Technology

2. Britney Spears - Gimme More

3. Muse - Hysteria

4. Amy Winehouse - You Know I'm No Good

5. Kelis - Lil Star

6. Toni Braxton - Hit the freeway

7. Carpark North - The Beasts

8. The Loft - Forever

9. Janet jackson - Someone To Call My Lover

10. Lenny Kravitz - Thinking Of You


Bobler big time.... Burhan G - Who Is He

lørdag den 22. september 2007

face-off

Er nu på Facebook.

Endnu et netværk. Endnu en mulighed for at uploade billeder af sig selv til det uendelige www.univers.

Hvad er det for et behov man har for at dele private billeder med vildt fremmed mennesker? -Og når man selv redigerer de billeder der skal offentliggøres, hvor troværdigt er det så? Og hvor meget gider man egentlig at netværke...?

fredag den 21. september 2007

hvem er du hemmeligt forelsket i?

Jeg er hemmeligt forelsket i Matt Damon især i rollen som Bourne. Hold op, hvor er han altså bare sød...

torsdag den 20. september 2007

top 10 over ting jeg er for træt til at brokke mig over

1. ringetoner fra en Nokia 3210

2. mine deller

3. min kæreste

4. internettet - mere specifikt kan det ikke blive

5. biografgængere der kaster popcorn på os andre

6. smarte mennesker og deres endnu smartere medmennesker

7. kunder i Føtex og for den sags skyld også alle andre steder

8. hundelorten under mine sko

9. 2900 Happiness

10. 300 timers loven

onsdag den 19. september 2007

jeg forstår det ikke

Jeg sidder til undervisning i dag. Valgfag. Magt og medier. Det er i 9. og 10. lektion, så det er sent på eftermiddag. Vi skal i dag gennemgå en case, og derefter er der en åben debat og diskussion af spin. Hvordan vi forstår spin? Hvor man finder spin i danske politik? Kan spin afgrænses? osv

Efter ca. 10 minutter sidder der 6 piger bagerst i klassen og de har alle tændt for deres små bærbare computere. De følger ikke med i undervisningen eller skriver noter. Selvom jeg ikke har adgang til at se deres skærme er jeg ikke i tvivl, om at de ikke følger med i undervisningen. De små sludrer, griner, ser med hos hinanden og peger løs på de små skærme.
Det er virkelig forstyrrende for undervisningen og jeg mister koncentrationen. Underviseren har gjort faget og undervisningen spændende ved at inddrage klip fra Jersild og Spin. Hun viser masser af eksempler fra dansk og udenlandsk politik og inddrager os i undervisningen.

Jeg synes faget er spændende! Jeg vil gerne bestå det! Jeg har valgt det af egen fri vilje! Jeg er på mit sidste år, og vil derfor gerne have gode karakterer!

Derfor bliver jeg pisse irriteret når der sidder nogle snothvalpe bagerest i klassen med deres små bærbare computere og forstyrrer undervisningen. Gå! Hvis undervisningen alligevel er så kedelig at du ikke følger med, så GÅ i pausen. Det må man gerne. Du er ikke tvunget til at sidde der! Og frem for alt GÅ for du forstyrrer os andre....

Med venlig hilsen sure Theresa

tirsdag den 18. september 2007

dreams

Theresa has left the building.

Rome, here I come...

mandag den 17. september 2007

lektier 2

Øhmmm, hvorfor er der ikke nogen der har fortalt mig at 5. semester på en videregående uddannelse er en stor omklamrende grå masse af lugtende lektier?!!!

Jeg startede mandag d. 3 september, og jeg har stort set lavet lektier lige siden.

I denne uge har jeg, og er stadig i gang med, 2 fremlæggelser i henholdsvis europæisk politisk enhed og en fremlæggelse til næste mandag (uge 39) i UK & U.S business and politics.

Derudover skal vi i læsegruppe lave et ti minutter langt oplæg, til på mandag, om globaliseringenens indvirkning på erhvervslivet. (Det er to fremlæggelser til uge 39. I to forskellige fag.)

Derudover, så skal jeg sammen med min veninde lave endnu et oplæg/ case fremlæggelse til kulturmøder og kulturkonflikter til uge 40.

Lige for at opsummere: fire fremlæggelser på 3 uger!

Jeg ved, at jeg har ondt af mig selv! Men jeg har også brugt for, at du kære læser har ondt af mig!!! Derfor stopper jeg ikke her.... der er mere....

Udover det jeg allerede har nævnt er der også. Jeg nævner, i uvilkårlig rækkefølge, de ting jeg også skal i løbet af de næste par uger.
Jeg skal lave alle de "daglige lektier", skrive en rapport omhandlende kulturkonflikt på 3-4 sider til på torsdag, vaske tøj, besøge min familie, spise, sove og nå mindst to til tre gange at drikke mig i hegnet. Og så er der arbejde ca 15 timer om ugen, et utal af forskellige serier i tv, fodboldkampe og andet der fylder op i skemaet. Ikke mindst min dejlige kæreste, som i dag finder sig i at fejre sin fødselsdag, alene på sofaen...

Hey -hvornår er det, at jeg skal nå at ha' et liv?

lørdag den 15. september 2007

fjæset

Nu har jeg haft min blog i et par måneder, og det må derfor være på tide at vise fjæset.... God fornøjelse

onsdag den 12. september 2007

soundtrack til mit liv

Hvis mit liv var en film, så ville dette være titelsangen.

http://www.youtube.com/watch?v=2N5tGE43Jag

tirsdag den 11. september 2007

jeg ønsker mig

et ur med 25 timer

to stk veltrænede baller

et rejsegavekort til where ever

mindre dårlig samvittighed over manglende disciplin på studie

ny jeg-er-total-ung-og-smart-mobiltelefon

en ansigtsprofil, som ikke ligner Mr. Burns

-og at kaffen laver sig selv



ps. mit liv roder, min hverdag sejler og jeg prøver at holde fast så godt jeg kan....


søndag den 9. september 2007

morten olsen

Jeg er så træt af morten olsen (han fortjener ikke at blive stavet med stort)

Hvorfor spiller vi 4-3-3, når vi har spillerne til en 4-4-2.

Det må snart gå op for DBU, at morten ikke er manden vi skal have som landstræner. Det er nu anden slutrunde, som vi muligvis ikke kommer med til. Spillerne er gode, teknikken er okay, men der mangler to spillere i front til at arbejde sammen og samle op når Grønkjær og Romme smider bolden ind over. Jo(h)n Dahl kan ikke klare 4 forsvarsspillere alene.

Kom så DBU. Gør det som hele danmark venter på. Giv landstræneren det røde kort!

torsdag den 6. september 2007

ps

Hvis jeg havde bryster på ryggen - hold op hvor ville jeg få meget massage af kæresten.

lektier

Så, er jeg i gang med lektierne. Eller det vil sige, at jeg nu skal i gang med lektierne. Jeg har nemlig lavet overspringshandlinger i et par timer. Jeg har talt i telefon med et par veninder, sms'et med et par venner, cyklet i silvan, hvor jeg købte lampe til stuen, lavet kaffe x 2, afkalket vandhane, spist, støvsuget og nu skriver jeg så her på bloggen.

Jeg er sikker på, at jo længere hen i semestret jeg kommer des hurtigere kommer jeg også i gang med lektierne. Jeg satser på, at jeg om en uge eller to kun laver 1-2 overspringshandlinger inden jeg sætter mig ved computeren.

-Jeg håber, jeg tror og beder til at det hele har en lykkelig slutning engang i december, når jeg skal til eksamen.

onsdag den 5. september 2007

nedtur

Jeg er træt - nej.... jeg er faktisk både træt og udmattet.Og jeg er netop vendt tilbage til skolen og hverdagen efter 3 måneders sommerferie. Jeg kan selvfølgelig godt se, at det ikke er praktisk at være udmattet allerede inden 1. uge på studie er gået. Men jeg magter bare ikke noget.

Jeg har ikke energi til min kæreste, min lejlighed, mine veninder, mig selv, min familie eller mit arbejde - jeg er bare træt.

Misforstå mig endelig ikke. Jeg er ikke træt af livet. Jeg elsker livet!!! Men jeg har brug for at være off imodsætning til konstant at være on - energi niveauet er brugt...